Reparation og service af cykler og Elcykler.

Vi laver alle cykler, lige meget hvad der skulle være galt og med en certificering på 5 stjerner ud af 5 mulige fra Danske cykelhandlere, er du sikret kvalitet.

Hos Polar cykler kan du få lavet diverse reparationer af din cykel/Elcykel. Ladcykel. Samtidig kan du få foretaget serviceeftersyn. Vi foretager alle reparationer og service af cykler på eget Cykel værksted lokalt i Aalborg. Alle typer Elcykler, Bosch og alle de andre også.

Vores cykelværksted har en certificering på 5 stjerner ud af 5 mulige. Det betyder, at vores kunder altid er tilfredse, og de får ikke cyklen med før, at de er tilfredse med resultatet. Dette gør, at vi kan vedholde denne certificering.

 Vi foretager reparationer og services af alle cykelmærker, og derudover udføres dette altid fra dag til dag. På den måde skal du ikke vente længe på din cykel. Din hverdag kan gå videre som normalt, og der er mulighed for, at du trods den korte ventetid kan låne en lånecykel, hvis der skulle være behov for det. Vi sender dig en SMS så snart, at cyklen er klar, og dermed kan du hurtigt være kørende igen. Din cykel er din frihed i hverdagen, og det er noget, som vi tager hensyn til. Dermed betyder det meget for os, at du hurtigst muligt kan have cyklen tilbage igen.

Din cykel i hænderne på erfarne fagfolk 

Vores folk går op i kvalitet, Lige meget hvilken cykel, så er den i tip top stand hver gang.

Hos Polar cykler kan du få lavet diverse reparationer af din cykel Elcykel. Samtidig kan du få foretaget serviceeftersyn. Vi foretager alle reparationer og service af cykler på eget Cykel værksted lokalt i Aalborg. Alle typer Elcykler, Bosch og alle de andre også.

Vores cykelværksted har en certificering på 5 stjerner ud af 5 mulige. Det betyder, at vores kunder altid er tilfredse, og de får ikke cyklen med før, at de er tilfredse med resultatet. Dette gør, at vi kan vedholde denne certificering.

 Vi foretager reparationer og services af alle cykelmærker, og derudover udføres dette altid fra dag til dag. På den måde skal du ikke vente længe på din cykel. Din hverdag kan gå videre som normalt, og der er mulighed for, at du trods den korte ventetid kan låne en lånecykel, hvis der skulle være behov for det. 

Vi sender dig en SMS så snart, at cyklen er klar, og dermed kan du hurtigt være kørende igen. Din cykel er din frihed i hverdagen, og det er noget, som vi tager hensyn til. Dermed betyder det meget for os, at du hurtigst muligt kan have cyklen tilbage igen.

Scroll til toppen