Reparation og service af cykler 

Hos Polar cykler kan du få lavet diverse reparationer af din cykel. Samtidig kan du få foretaget serviceeftersyn. Vi foretager alle reparationer og service af cykler på eget værksted lokalt i Aalborg. 

Vores cykelværksted har en certificering på 5 stjerner ud af 5 mulige. Det betyder, at vores kunder altid er tilfredse, og de får ikke cyklen med før, at de er tilfredse med resultatet. Dette gør, at vi kan vedholde denne certificering. Vi foretager reparationer og services af alle cykelmærker, og derudover udføres dette altid fra dag til dag. På den måde skal du ikke vente længe på din cykel. Din hverdag kan gå videre som normalt, og der er mulighed for, at du trods den korte ventetid kan låne en lånecykel, hvis der skulle være behov for det. Vi sender dig en SMS så snart, at cyklen er klar, og dermed kan du hurtigt være kørende igen. Din cykel er din frihed i hverdagen, og det er noget, som vi tager hensyn til. Dermed betyder det meget for os, at du hurtigst muligt kan have cyklen tilbage igen. 

Din cykel i hænderne på erfarne fagfolk 

Hos os vil reparation samt service af din cykel altid udføres af erfarne fagfolk. Det betyder, at det altid vil være faguddannede mekanikere, som tager sig af din cykel. Vores mange års erfaring kan ses på resultatet, og det giver os mulighed for at levere din cykel tilbage i tip top stand. Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvilken udfordring, som din cykel har med sig. Vi foretager både klargøring af nye cykler, og foretager services og reparationer af brugte. 

Der er mulighed for, at du kan indlevere cyklen, når det passer dig. 24 timer i døgnet er det muligt, at du kan komme med cyklen. Du kan blot stille den udenfor med en besked om, hvad der skal laves og med nøglen i vores postkasse. Så kan cyklen efter 24 timer være klar til afhentning igen. 

Vi foretager service og reparationer af alle slags cykler. Det betyder, at vi kan hjælpe dig uanset, om det er en damecykel, en herrecykel, en børnecykel eller måske en ladcykel eller elcykel, som trænger til reparation eller service. Med vores erfaring kender vi til de udfordringer, som ofte vil ramme de individuelle typer cykler. Når vi får en herrecykel ind, er det ofte de samme udfordringer, der går igen, hvor det ved en damecykel er nogle andre. Vi er derfor klar til at hjælpe dig uanset hvilken type cykel, du har. 

Det er samtidig en god idé at forholde sig til den erfaring, som din cykelsmed har. Vores erfaring gør nemlig, at vi hver gang kan give dig det bedste resultat. Vi kan spotte diverse udfordringer, fordi vi har en grundig kendskab til cykler og har haft det i mange år. Det handler ofte om at vide, hvad der skal gøres ved den enkelte cykel for, at den er som ny igen. Vi oplever igen og igen en feedback fra kunder, som pointerer, at cykel er som ny. Dette er for os et mål ved hver eneste reparation og service. 

Kom forbi vores cykelværksted i Aalborg. Du finder ingen bedre end netop dette cykelværksted, og her er intet for stort eller småt. Vi tager os af din cykel uanset udfordringen, og du får den ikke tilbage før, at den er som den skal være. Derudover står vi altid klar med råd og vejledning til at hjælpe dig til den bedst mulige cykeloplevelse. Vi ved, hvor meget det betyder for dig og din cykel, at du altid får den bedste service. Af denne grund står vi altid klar med råd og vejledning uanset, om du skal have en ny cykel, eller du har en gammel cykel, som skal repareres. Kom forbi os og se, om vi kan hjælpe dig hos Polar Cykler i Aalborg - byens bedste værksted.

Scroll til toppen