Cykelværksted

Vi laver alle typer cykler. Du får selvfølgelig gratis lånecykel og SMS når cyklen er klar.

Cykeleftersyn  PRIS 249,-

Vi glæder os til at se dig og din Cykel.

5%20ud%20af%205%20mulige%20danskecykelhandlere_1

CYKELVÆRKSTED

CykelVærkstedet hos Polarcykler er moderne og professionelt og certificeret med 5 stjerner ud af 5 mulige. Reparationer af alle cykelmærker udføres fra dag til dag af faguddannede mekanikere, som er rygraden i vores værksted. Her klargøres de nye cykler, der laves serviceeftersyn også Elcykler, og alle øvrige reparationer af Cykler også Ladcykler.

Du kan aflevere din cykel til reparation eller service alle dage – 24 timer i døgnet. Stil cyklen udenfor og læg nøglen i postkassen med en besked om hvad der skal laves ved cyklen, evt. med dit tlf. nr. eller skriv en besked her.

Vi bestræber os på morgen- til aften eller dag til daglevering, hvis ikke andet er aftalt.

Få din cykel køreklar – kig forbi Cykelværkstedet Polarcykler eller ring til os på 98 14 66 22.

Når du er i gang med at vælge cykelværksted, er det vigtigt at kigge på den erfaring, der er på det enkelte værksted. Ofte gælder det om at vide, hvad der lige kan gøres ved den enkelte cykel, for at den nærmest føles som ny igen.

Det gælder både for de mange elcykler der findes og for alle andre typer af cykler. Er det en herrecykel, er der ofte nogle bestemte udfordringer vi oplever vores kunder har, og er det en damecykel kan det være noget andet  der driller.

Vi er derfor klar til at hjælpe dig, uanset om du har en elcykel, en damecykel, en herrecykel, eller den lille smart cykel til børn. Kom og besøgs Aalborgs bedste cykelværksted – hvor intet er for stort eller småt – vi klarer det med et smil og god service.