Magnet Cykel lygtesæt Reelight SL120

349,00 DKK

Varenummer (SKU): 4737220 Kategori:

Magnet lygtesæt Reelight SL120

med Flash back up.

SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskryds. Du risikerer derved heller aldrig at løbe tør for batteri midt under cykelturen og er derfor mere sikker at bruge.

Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljøvenlig. Den fungerer som en dynamolygte blot uden modstand og larm. Ved 20 km/t blinker den 300 gange i minuttet.

Dette cykellygtesæt passer til de fleste cykler uden rulle- eller skivebremser. Cykler med disse bremser bør benytte Extented versionen.

Reelight SL120 for- og baglygten måler hver især 2,3 x 4 x 4 cm.

Reelight er godkendt hos Dansk Varefakta Nævn, hvor følgende ting er kontrolleret:

* At de overholder færdselsloven.
* At der spreder lyst tilstrækkeligt.
* At de kan modstå dansk vejr og vind.
* At de kan modstå de stød, der følger med en cykeltur på hullede veje.

Både for og baglygte har indbygget refleks.

Reelights lygter er baseret på enkelthed, holdbarehed og pålidelighed. De er blandt de førende indenfor lygteteknologi til cykler, men er samtidig enkelte at bruge og montere – du skal kun bruge en skruetrækker og en svensknøgle.

Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

 

Denne (Magnet lygtesæt Reelight SL120) er lovlig efter de nye lovkrav,

 

Scroll til toppen