Tilbud

Elcykel MBK/ 2.2 – Yamaha Dame/ H.

19.999,00 DKK 16.999,00 DKK

Yamaha motorer

Yamaha træder ind i de “voksnes rækker” med deres nye centermotor på de traditionelle 36 V og 250 W, og er egentlig ikke meget anderledes end de andre centermotorer. Den vejer omkring 3,5 kg og assisterer op til de 25 kmt der4 foreskrives i lovgivningen, men så begynder det trods alt at blive interessant. Yamaha motoren yder op til 280% i understøttelse på et kontiunierligt moment omkring de 70nm og med 80nm i peak – den har selvfølgelig både en rotations-, moment- og en hastighedssensor. Yamaha motoren kommer i første omgang til at blive set på  MBK elcykler fra den danske cykel producent HF. .

Motoren

Yamaha motoren er selvfølgelig også moment baseret, hvilket giver den naturlige understøttelse. Selve fornemmelsen af kraften minder rigtig meget om Bosch motoren – frisk og fyrig – den understøtter glidende og med god naturlig kraft. Yamaha er p.t. ikke udviklet i en speed-version og vi ved ikke om der er planer om det. Yamaha motoren leveres – ligesom Shimano Steps – ikke med fodbremse, kun med friløb.

Systemoverblik
Power 250 W (Maks 500 W)
Torque (Alm/25kmt) 70 Nm (Maks 80 Nm)
Torque (Speed/45kmt) I/R
Support 100 – 280%
Speed-version Nej
Fås med fodbremse Nej
Gearskifte sensor Nej
Vægt 3.5 kg
Benyttes på Sports og Trekking elcykler

Batteriet

På batteri fronten har Yamaha valgt at tilbyde 11.1 Ah / 400 Wh (Ramme monteret) og 13,8 Ah / 500Wh (Bagagebærer monteret) batterier sammen med systemet, der iht. Yamaha kan klare 700 fulde ladningscyklus og så stadig have 50% batterikapacitet tilbage. Rækkevidden med en Yamaha motor og 11Ah batteri ligger omkring det samme som både Impulse og Bosch, da man kan køre op til henholdsvis 70, 85 og 130km i de 3 assistance niveauer High, Normal og Eco.

Opladningstiden er opgives til knap 3,5 t (11.1 Ah) og 4 t (13,8Ah) til et fuldt opladet batteri – det tager kun 2 1/2 time for at nå 80% (v. 11Ah), Vægten er 2,9 og 3,8 kg.

Displayet

Yamaha har også valg et centralt placeret display – lidt design mæssigt ala den “gamle skole” – hvor du kan følge med i assistance niveauet, dit valgte gear, hastighed og meget mere.

Du styrer både displayet i venstre side via en seperate controller ved håndtaget, så du er fri for at flytte dine hænder.

Du kan vælge mellem 3 kørestile: Eco, Normal, High.

Beskrivelse

MBK/ 2.2 – Yamaha Dame/  Elcykler.optil 100km på en opladning

Denne el-cykel har:
– Opladning der sker på cyklen eller ved aftagning af batteri. Lader medfølger, fuld opladning ca. 4 timer.optil 100km på en opladning
– 3 forskellige motorhjælps niveauer, High, Standard og Eco. Skift niveau under vejs.
– Friløbsmotor – ingen modstand fra motor ved høje hastigheder og ingen returstrøm til el-system.
– Moment styret. Styres via dit tråd og det gear og assist niveau du kører i.
aluminiums stel.
– Sadel i smart design, kan justeres i vinkel og højde.
– Anti-punkteringsdæk. Schwalbe med 5mm punkteringsbeskyttelse.

– 10 udvendige gear – Shimano Deore XT
– . Yamaha 36 volt el-system

 

Polarcykler