Winther Superbe 3 Dame Nex 7g Mat petrol, 11AH Batteri

17.999,00 DKK 15.999,00 DKK

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

1.600 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse kr. 1.600. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 15.999. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Winther Superbe 3 Dame Center display Nex 7g Fod/Hyrd.  Mat petrol

Winther Superbe 3 har de bedste komponenter for at skabe mest komfort og mindst vedligeholdelse. centermotor som bevirker at tyngdepunkt og balance er helt i top. En elcykel med oprejst kørestilling, affjedret i både sadelpind og forgaffel, nem påstigning og optimal køreglæde. Elcyklen er velegnet til længere ture. Komplet elcykel indeholdende lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter.

Motor:

Cyklen er udstyret med en centermotor fra Promovec på 250 Watt. Promovec lover altid en velkørende og stabil kvalitet og de producerer komponenter der er velegnet til det danske klim Danmarks bedste garanti på både batterier og motor  har en god service og backup.

Motoren giver en tophastighed  på 24,5 km/t, hvilket også er maksimum jf. den danske lovgivning.

Display:

Cyklen er udstyret med et stort 5 LED display der har 5 hjælpeniveauer. Der er b.la walkassist, batteriindikator og tænd/sluk lys. Displayet er brugervenligt og let tilgængeligt.

Scroll til toppen