Ladcykel værksted

Vi laver alle typer af ladcykler

Vi laver alle typer af ladcykler, budcykler og christianiacykler også dem på el. Har du derfor en ladcykel, der skal repareres, ved du nu hvor.

Vores værksted er et 5-stjernet cykelværksted, og vi forsøger så vidt muligt at reparere din cykel fra dag til dag på vores værksted.

Billede af en ladcykel

Ladcykler  med El. og uden el.

Når du har en ladcykel, er det vigtigt at du får den repareret eller set efter, før den for alvor går galt. Det er netop her vi kommer ind med stærke kompetencer. Både når det gælder eftersyn af din ladcykel eller budcykel.

Har du en el ladcykel, er vi også yderst kompetente i at reparere denne type af cykel. Vi ved hvor vigtigt det er altid at have cyklen til rådighed, så derfor vil vi altid forsøge at lave reparationen fra dag til dag.

For os handler det om, at du kommer ud og køre igen i løbet af kort tid, så du kan få den friske vind i ansigtet og mærke glæden ved at fragte børnene rundt, fylde cyklen med varer eller noget helt tredje.

Vores professionelle værksted

På vores vores professionelle værksted til ladcykler her i Aalborg, har vi mulighed for at skabe de rigtige rammer, så vores medarbejdere kan teste din ladcykel, før du får den tilbage. Vi ved derfor, at når vi har lavet reparationen og testet cyklen, at den igen er 100% køreklar.

Lad være med at komme med cyklen, når uheldet er ude. Det er altid godt at få efterset cyklende løbende. Er uheldet alligevel ude, er vi klar til at hjælpe på vores værksted til alle typer af cykler.

Vores professionelle ladcykel værksted er hver dag til rådighed og du kan altid ringe til os. 98146622

Team Polarcykler

Scroll to Top