Nyheder

Nyheder fra Polar

Tak fordi du har valgt at kigge med her.

Vi vil komme med nyheder, tips og tricks på denne side, og for dig som kunde, vil der også være tilbud at finde, som vi linker til.

Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde endnu mere service, og endnu flere muligheder for dig som kunde ved Polar.

Vi elsker elcykler

Der er ingen tvivl om at vi her hos Polarcykler ved rigtig meget om elcykler, og det skal også komme jer til gode.

Derfor vil vi meget gerne have jeres tanker om tips, tricks og ideer - der kan være med til at hjælpe jer, til at tage den rigtige beslutning om elcykler.

Vil i gerne have vi skriver noget om batteriets levetid på elcyklen, hvordan du bruger din elcykel bedst, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at købe en elcykel, eller er der nogle andre ting, du gerne vil have vi tager fat på.

Jo mere vi kan hjælpe jer, og jo mere vi kan gøre for jer, så det bliver lettere for lige præcis dig, at vælge en elcykel, jo bedre service kan vi give jer.

Nu starter det her - og vi er klar til at give den gas sammen med jer. Se blandt andet vores store udvalg af elcykler lige her.

Ladcykler og elcykler i Aalborg

Der har de sidste mange år været en stor fremgang i salget af elcykler, og ladcykler, hvilket vi fulgt på nærmeste hånd her ved Polarcykler. Det gør vi, fordi vi vil være med til at udvikle og holde os ajour på hvad cyklerne kan til den enkelte forbruger.

Vi har et bredt udvalg af elcykler, hvor der er noget til enhver type når det handler om elcykler og på vores professionelle værksted laver vi hver dag reparationer på flere mærkers el-cykler.

Derfor kan vi til enhver tid sige, at vi har en stor viden om cykler på el, og kan derfor hjælpe stort set i enhver situation.

Ladcykler - der kommer flere og flere af dem

Noget af det du måske også har set, når du kigger ud på cykelstierne er de mange ladcykler der efterhånden triller rundt. Vi har selv forskellige modeller, der hver for sig kan bruges som de gode transportmidler de er. Vil du vide mere om den ladcykel, der passer til dig og dit behov tager vi gerne imod dig med et smil i butikken.

De fleste ladcykler er i dag også på el, så derfor kan vi byde ind med flere modeller, hvor du kan nyde at komme på lange ture med din nye cykel med lad.

Elcykler

Elektrisk cykel, elcykel, e-bike, ellert – kært barn har mange navne! Men en ting er sikkert, ønsker du konstant medvind på cykelstien, så du kan overhale selv de hurtigste cyklister? Så er du landet det rette sted!

Så hvor kommer elcyklen fra? Den ret så moderne og geniale ide omkring en elcykel, er faktisk ikke så ny, som man skulle tro. Elcyklen har været tilgængelig i mange år, men den har hidtil været meget upraktisk grundet den lave effekt fra elmotoren samt størrelsen på motor og batteri.

Nutidens moderne elcykler er lynhurtige, og med et meget kompakt og let medgørligt batteri, som man nemt kan afmontere og sætte til opladning.

Fordele ved en elcykel

En elcykel er i bund og grund en ganske normal cykel, hvortil der er monteret en elmotor og et batteri, for at give pedalassistance til cyklisten. Det betyder man kommer hurtigt frem uden sved på panden, og samtidigt skåner miljøet og pengepungen ved at lade bilen stå.

Det sunde alternativ

En elcykel er det ideelle valg, hvad enten du ønsker at komme lidt nemmere fra A til B, eller hvis du ønsker at begynde og motionere mere.

Mange tror at når man køre på en elcykel at man ingen motion får, dette er dog langt fra sandt da man skal træde i pedalerne før at elmotoren bliver aktiveret. En elcykel er stadig en normal cykel, som er bygget med en hjælpemotor, som kan bidrage til at komme nemmere frem samtidigt med at man får motion. For rigtig mange er en elcykel et fantastisk alternativ, hvis man ønsker at starte med at få mere motion i sin hverdag.

En elcykel kan med fordel også anvendes af personer med alders- eller helbredsmæssige årsager, som har mindre kræfter i benene til at cykle. Ifølge sundhedsstyrelsen bør voksne være fysisk aktive mindst 30 minutter om dagen, her kan den daglige transport på en elcykel bidrage til at nå dette mål. Man slår simpelthen to fluer med et smæk!

Det økonomisk fornuftige

Hvis man er bosat i en mellemstor- eller stor by og ens daglige transport ikke er længere væk end ca. 15 km. Fra sin bolig, så er det ideelle valg en elcykel. Selvfølgelig er det luksus at have en bil, men hvis man ser nærmere på økonomien ved de to valgmuligheder, så vinder elcyklen stort. Derudover kan elcyklen komme lige så hurtigt igennem byens gader, som en bil kan, da der er langt mindre trafik på cykelstien

Her kan man både spare en masse transporttid og alle omkostningerne på bilen. En elcykel koster nemlig kun de små hurtige opladninger et par gange om ugen, og eventuelle service hos cykelmekanikeren.

Det hurtige og tidsbesparende valg

En elcykel er et fantastisk transportmiddel til alle, ligegyldigt om du har langt eller kort til din destination. Når man kører afsted på en elcykel, så føles det som at have konstant medvind på cykelstien, fordi elmotoren kan give så god en pedalassistance.

Samtidigt er elmotoren justerbar, så ved hårde stigninger har man mulighed for at køre på fuld kræft og få den maksimale effekt fra motoren uden at skulle anstrenge sig alt for meget.

At vælge en elcykel frem for en normal cykel kan derfor minimere din daglige transporttid, så du har mere tid til det du har lyst til!

Ulemper ved en elcykel

Det er vigtigt at belyse de få ulemper der ved valget af en elcykel kontra en normal cykel. Her kigger vi nærmere på prisen af de forskellige cykler, vægt forskellen og batteriets ulemper.

Hvad koster en elcykel?

Prisen på en elcykel kan variere meget, ligesom prisen på en normal cykel også kan. Oftest hænger pris og kvalitet sammen, som afhænger af niveauet på udstyret, som elcyklen er bygget med. En elcykel koster typisk fra 8.000-10.000 kr. og op efter. Hvor en almindelig cykel typisk er en del billigere. Men hvis man sammenligner med en bil, så er prisen på elcyklen jo pludselig meget lav.

Sammenlignet med en almindelig cykel kan en elcykel på sin vis erstatte bil nummer to for mange, da den opfylder mange af de samme fundamentale behov. Med det sagt, så er det ikke unormalt at betale op til 20.000 kr. for en god elcykel, som i den grad også er pengene værd.

Hvad vejer en elcykel?

I sin grund konstruktion er en elcykel og en normal cykel stort set ens, da de består af de samme former, materialer og komponenter. Så hvor er forskellen? Forskellen er batteriet og elmotoren. Et batteri på en elcykel kan veje op til mellem 2,5 kg – 3,5 kg. afhængig af fabrikant og størrelse. Dertil kommer elmotoren også, som også tilføjer lidt ekstra vægt. Normalt vejer en elcykel omkring 20 kg. – 25 kg. afhængig af hvilken form for elcykel man vælger.

Elcykler og lovgivningen

Men hvordan er det nu lovgivningen er omkring elcykler? En elcykel er nøjagtig det samme som en normal cykel i henhold til lovgivningen, med den undtagelse af elmotorens effekt, som ikke må overskride 250 watt og en topfart op 25 km/t

Ladcykel

En ladcykel er den perfekte løsning til familien, som har brug for et ekstra alternativt transportmiddel, til de korte ture til barnets daginstitution, ned og handle i den lokale dagligvareforretning eller blot en hyggelig tur i den flotte danske natur.

Ladcykler kan anskaffes i mange former og med forskellige formål. Dertil kan der vælges om man ønsker en ladcykel med elmotor, eller uden. Fordelen ved en el ladcykel er at der ikke kræves meget kraft for at skabe fremdrift, hvilket er en stor fordel da en ladcykel oftest er tungere end normale cykler og dertil kan man have flere passagerer med i ladet, som tilføjer endnu mere vægt på turen.

Fordele ved en ladcykel

En ladcykel giver mange fantastiske muligheder. Et populært valg hos familien med børn er en elektrisk ladcykel, som kan danne ramme for en mere naturnær opvækst for børnene såfremt man får kørt nogen dejlige ture med ladcyklen. Et andet aspekt af ladcyklen er at den har en god transportkraft, hvilket gør den ideel til at kunne erstatte en bil nr. 2 for den lille familie. Turene frem og tilbage i lokalområdet er nemt tilgængelig med en elektrisk ladcykel.

Den elektriske ladcykel har den store fordel at den altid har medvind på cykelstien, ligegyldigt hvor barsk turen kan være på en normal cykel eller ladcykel, så vinder el-ladcyklen på dette område da den har så stærk en hjælpemotor. En anden vigtig faktor for el ladcyklen er at den er nem at komme igennem byen med, også i myldre trafik, så den bidrager godt til den daglige transport.

Ulemper ved en ladcykel

Her kan man skelne mellem den elektriske ladcykel og den normale ladcykel. Grundet en ladcykels størrelse er der en mindre ulempe, hvis ikke man har en elmotor monteret da den oftest er rigtig tung, selv at skulle cykle afsted.

Et andet aspekt er cyklens fysiske størrelse. Det er vigtigt at have med i overvejelserne om hvor meget plads man har til rådighed for at opbevare den.

Så hvilken ladcykel skal man vælge?

Sørg for først og fremmest og identificer, hvad dit behov er i en ladcykel, og vælg dernæst ud fra det. Det mest hyppige kriterie for en god ladcykel er den skal være behagelig at køre på både for chaufføren og passagererne af ladcyklen. Oftest er det familier der benytter den elektriske ladcykel til transport af børn, hyggelige køreture med børnene og andre daglige opgaver, som at handle ind.

Hvis der er forholdsvise flade og korte ruter, som ladcyklens skal køres på, kan man med fordel spare en del penge ved at vælge en ladcykel uden elmotor. Tværtimod, hvis der en smule kuperet terræn og længere distancer end et par km. Er det en stor fordel at købe en el ladcykel og sikre sig at alle kan nyde de herlige ture, en ladcykel kan byde på.

El ladcykler og lovgivningen

Men hvordan er det nu lovgivningen er omkring elektriske ladcykler? En el ladcykel er nøjagtig det samme som en normal cykel i henhold til lovgivningen, med den undtagelse af elmotorens effekt, som ikke må overskride 250 watt og en topfart op 25 km/t

Børnecykler

Hos Polar Cykler tilbyder vi børnecykler, pigecykler, drengecykler, juniorcykler og løbecykler i forskellige størrelser, farver og funktionalitet. Vi forhandler kun cykler af topkvalitet, derfor er du sikret branchens bedste kvalitet når du køber cykel hos Polar Cykler. Samtidigt har vi et 5-stjernet værksted til at udføre service på alle slags cykler, så jeres cykler holder i mange flere år.

Alle vores cykler er af høj dansk kvalitet fra MBK og Winther. Både MBK cykler og Winther cykler er kendte danske kvalitetsmærker, som vi er specialister indenfor. Kig endelig forbi Polar Cykler butikken og få råd og vejledning til at købe dit barns første eller næste cykel. Vi tilbyder cykler til børn i form af MTB, Citybike, Pige(dame)cykel, cykler med støttehjul og løbecykler.

Drengecykler

Overvejer i at købe en ny cykel til jeres dreng? Så har vi den helt rigtige drengecykel! Det vigtigste er at finde en cykel, som passer til jeres barns behov. Hvis han blot skal køre frem og tilbage fra skolen, hvor alt kørsel foregår på stisystemer og villaveje, vil en cykel som f.eks. CENTURION LE MANS DAMECYKEL. NEXUS 7G FODBREMSE 20,5IN MAT GRØN M. GRØN/SØLV eller MBK Sirius Boy eller Winther 300 være den ideelle løsning afhængig af størrelsen på jeres dreng. Er jeres dreng derimod til det lidt mere udfordrende terræn, som godt kan lide at køre en tur i skoven med far eller har et stykke grusvej på vejen til skolen, så er en cykel som den populære MBK Mud XP et populært valg. MBK MUD XP kan både fås i forskellige størrelser og til piger også.

Pigecykler

Ligger der i kortene at jeres pige skal have en ny cykel? Så har vi den helt rigtige pigecykel. Først og fremmest skal i have fundet ud af hvad jeres piges behov er i en cykel. Skal hun køre frem og tilbage til skole på stisystemer og villaveje, eller vil hun gerne ud og cykle i mere udfordreren terræn? Vi tilbyder pigecykler i den meget klassiske stil som Black Winther, der i sin grundform er en damecykel i en mindre størrelse. Derudover tilbyder vi cykler som BLACK WINTHER 4 DAME CYKEL. NEXUS 7G FOD/V-BREMSE DYN. FORL SANDBLÆST SORT M. SORT, som er til det mere udfordrerede terræn, som grusveje eller skovstier.

Herrecykler

Vi har din næste Herrecykel! Hos Polar Cykler tilbyder vi et stort udvalg er cykler til herre. Vores udvalg af cykler stammer udelukkende fra kendte danske kvalitetsmærker, herunder; Winther, Nishiki, Centurion, Raleigh og MBK. Når du køber cykel hos Polar Cykler er du sikret høj kvalitet og lang levetid. Vores 5-stjernede værksted sørger for den ypperste service på din cykel, således du har din cykel i mange flere år!

Hvilken herrecykel skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den helt rigtigt cykel, som man føler sig godt tilpas på. Derfor har vi forsøgt at ridse nogen af de mest gængse områder op, som man skal være opmærksom på når man skal finde en passende cykel til ens fysisk samt behov.

Aggressiv og passiv position

Først og fremmest skal man se på om man ønsker en aggressiv eller passiv position på cyklen. Her ses det at en aggressiv cykel typisk føles hurtigere når man cykler på den. Men, hvis ikke man er vant til at cykle, kan være relativ ukomfortable og derfor føles en smule ubehagelig i nogens øjne. Et eksempel på en aggressiv herrecykel kunne være en af følgende: MBK Concept Men, Nishiki Road Master & Centurion Zero.

Hvis man i stedet ønsker en mere komfortable position på cyklen, så skal man gå efter en passiv holdning på cyklen. En komfortable cykel føles også oftest langsommere, dette skyldes primært at man har en smule svære ved at overføre kræfterne fra benene og ned i pedalerne. En komfortable cykel med en passiv holdning kunne være en af følgende: Nishiki XC-Four, Centurion Ulitmate & Winther Shopping.

Find den rigtige størrelse

Se vores cykel størrelsesguide her og find den helt rigtige størrelse på din næste cykel. Du er også mere end velkommen hos Polar Cykler butikken i Aalborg, hvor vi vil kunne guide dig til den helt rigtige cykel i den rigtige størrelse.

Damecykler

Står din gamle damecykel og skal skiftes ud? Hos Polar Cykler i Aalborg har vi et stort udvalg af damecykler fra kendte kvalitetsmærker, herunder; Winther, Nishiki, Centurion, Raleigh, MBK, Ebsen, Principia og Taarnby. Ved køb af cykel hos Polar Cykler er du sikret et godt køb samt sublim service. Vores 5-stjernede cykelværksted står altid til rådighed således din cykel kan køre i mange flere år!

Uanset om du ønsker en damevenlig cykel, som stadig er hurtig på cykelstien, eller om du har behov for en komfortable cykel som er nem at stige på, så har vi det rette valg.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Ved du ikke hvilken cykel du skal vælge? Start med at identificer dit behov i en damecykel. Først og fremmest skal du se på din egen fysik, hvilken type er du? Er du meget sportslig og aktiv er en hurtig og mere aggressiv damecykel måske løsningen. Her er komforten ikke den bedste, men selvfølgelig stadig rigtig god. En hurtig damecykel kunne være: MBK Concept, Taarnby Sport og Centurion Image.

Søger du derimod en mere komfortable damecykel, hvor hastigheden ikke er det vigtigste for dig. Så findes der cykler som: Winther 1, Raleigh Sussex og Ebsen Flint Grey. Disse tre damecykel modeller er af den mere klassiske slags, som er nemme at stige på og komfortable at køre.

Som noget nyt og moderne er der kommer et væld af elcykler på markedet. Især for ældre samt gangbesværede er elcykler et stort hit. Hos Polar Cykler Aalborg tilbyder vi nogen af markedets mest populære elcykler som Winther Superbe 1.

Kig endelig forbi Polar Cykler butikken i Aalborg og få den bedste råd og vejledning til at finde din næste damecykel.

Mountainbikes

Mountainbikes, også kaldet MTB, er cykler specielt designet til udfordrende underlag, som oftest er utrolig sjovt at udfordrer sig selv med. MTB er blevet en utrolig populær sportsgren hos mange, både unge og gamle. At køre mountainbike er en fantastisk sportsgren for at dyrke motion og samtidigt få et adrenalin kick på nedkørslerne i skoven. Derudover giver turen på mountainbiken nogen fantastiske naturoplevelser, som man ellers oftest ikke vil se.

Hos Polar Cykler tilbyder vi gode og stærke kvalitets mountainbikes fra populære mærker fra blandt andet Giant, Nishiki og Principia. Vi har altid MTB på lager, så tøv endelig ikke med at komme forbi butikken og prøv en tur på din næste mountainbike.

Hardtal, Full suspension eller E-MTB?

Mange nye indenfor mountainbike verdenen kender ikke til de forskellige typer at MTB cykler der findes. Overordnet set opdeles MTB cykler i tre grupper; Hardtal MTB, Full Suspension MTB og E-MTB.

Hardtail Mountainbike

En hardtail Mountainbike er den mest gængse MTB på markedet, og den som allerflest kender til. Mange benytter også en hardtail MTB til brug udenfor skoven for blot at opnå øget komfort samtidigt med at man får en sjov cykeltur ud af det. Derudover er en hardtail mountainbike også det oplagte valg, hvis man har transport på underlag i form af grusvej skovsti, eller lignende.

Men hvad er fordelen ved en hardtail MTB? En hardtail mountainbike er mere aggressiv MTB til de flade og hurtige spor i skoven. Her går man altså på kompromis med komforten, som man finder i en Full-suspension MTB, som har affjedring i stellet bagpå cyklen også. Derudover er en hardtail nemmere at vedligeholde end en full-suspension MTB, da selve opbygningen af cyklen er en del mere simpel, sammenlignet med en full suspension MTB.

Hos Polar cykler Aalborg har vi et bredt udvalg af hardtail mountainbikes som f.eks.: Giant Talon, MBK Cheyenne & Principia Evoke. Kom forbi butikken i Aalborg of find din næste Hardtail MTB.

Full-Suspension Mountainbike

En full-suspension mountainbike er i manges øjne langt det sjoveste valg i skoven. Men hvorfor er det? Det simple svar er fordi den har en komplet affjedring på hele cyklen, som gør at man kan udnytte cyklen en del mere på sporene i skoven til at hoppe mere og køre hurtigere hen over trælst ujævnt underlag. Full-suspension mountainbikes er udviklet med det fokus at skabe mere stabilitet, fart of kontrol. En full-suspension mountainbike er det perfekte valg, hvis man i forvejen har erfaring indenfor MTB og man bare ønsker en fantastisk køre oplevelse i skoven.

Hvad skal man være opmærksom på når man køber en full suspension MTB? Det vigtigste at huske er at en full suspension MTB er generelt en del dyrere end en hardtail. Dette skyldes at selve udformningen af cyklen er mere kompliceret og avanceret, derudover er det generelt brugt flere komponenter for at opbygge sådan en cykel.

En full-suspension mountainbike er det mest populære valg indenfor MTB-verdenen. Og med god grund, de er super sjove at køre på og giver utrolig meget glæde i hverdagen.

E-MTB – Eklektisk mountainbikes

Elektriske mountainbikes, også kaldet E-MTB, er det sidste nye indenfor MTB-verdenen. Der er delte meninger omkring det er en rigtig MTB, da mange mener at den rigtige udfordring ligger i at køre op ad stejle bakker også. Realiteten er den, at en E-MTB har en 250W hjælpemotor, som kan bidrage til at køre nemmere op ad bakkerne, hvilket er at foretrække i manges øjne.

Men, fordi elcykler har fastmonteret batteri samt elmotor, så giver dette også typisk en stor vægtforøgelse på cyklen. Normalt vejer en normal hardtail cykel mellem 8kg. og 12 kg. Og en full suspension cykel mellem 8kg. og 15 kg., som kan have en effekt på køreturen. Og ligesom vægten stiger, så stiger prisen også. Rigtig mange elektriske mountainbikes på markedet koster helt op til mellem 30.000 kr. og 50.000 kr.

Hos Polar Cykler Aalborg har vi forsøgt at gøre op med de høje priser på E-MTB og fundet nogen knald gode el mountainbikes til lave priser, som f.eks.: Principia Evade elcykel og Principia Evade E Elcykel.

Faglighed og erfaring

Er du forsat i tvivl omkring hvad der er den rigtige cykel for dig? Så kom forbi vores Polar Cykler butik på Mylius Erichsens Vej 25, 9210 Aalborg SØ. Hos Polar Cykler er du sikret god service og sublim vedligeholdelse af din cykel fra vores 5-stjernede værksted! Vi ser frem til at høre fra dig!

Vores cykelværksted er unik

Her ved Polarcykler, er der noget vi er meget stolte over. For vi oplever gang på gang, at der kommer folk med behov for stumper, møtrikker og alskens andre dele til deres cykel, som de kun kan få her ved os i Aalborg. Blandt de mange forskellige cykelværksteder i Aalborg, er det altså her hos os, at folk kommer når de har brug for de mere specielle dele til deres cykel.

Vi har ansat folk med mange års erfaring, der også ved hvad de skal kigge efter når du kommer og afleverer din cykel til service. Uanset om det er en elcykel, speciel cykel eller en alm. cykel, så har de styr på de små detaljer, der kan være med til at gøre hele forskellen.

Vores cykelværksted her i Aalborg  er også godkendt af flere, og flere leverandører af blandt andet elcykler, ladcykler mv. bruger vores værksted til deres reparationer. Det betyder også, at selv om du har valgt at købe din cykel et andet sted - så er vi klar til at servicere og reparere den.

Har du set vores priser på elcykler

Når vi kigger på markedet generelt, ser vi ofte at vi kan yderst konkurrencedygtige på priserne. En af vores bedste modeller kan vi tilbyde til en pris på kun 10.499 kr. Det er vores Winther Superbe 1.  Absolut en af de mest populære elcykler som vi sælger rigtig mange af.

Du har mulighed for både at finde dem på hjemmesiden og vælge at komme i butikken og få en god prøvetur på dem, inden du beslutter dig for hvilken elcykel du gerne vil have. Til de fleste modeller er der mulighed for at købe større batterier, så du kan få endnu mere ud af din elcykel. Det er ikke usædvanligt at din elcykel i dag bliver leveret med et batteri, der kan køre ca. 40-60 km på en opladning. Her kan vi tilbyde batterier til din elcykel, der forlænger rækkevidden, så den ofte kan køre 80-90 km på en opladning.

Der er ingen tvivl om, at du ved at besøge os, vil finde et stort udvalg af elcykler, hvor der helt sikkert også er en til dig.

Brugte cykler - en del af vores lager

Når du ikke er på udkig efter en helt ny cykel, er der også vores brugte cykler. Her er der mulighed for at finde et godt udvalg. Det er til dig, der gerne vil have en god cykel, der har mange år i sig endnu, men ikke vil ofre det sidste på en helt splinterny cykel.

Her er det meget vigtigt at du kommer forbi butikken, for at se på vores udvalg af brugte cykler, og de muligheder vi har her. Det er altid vigtigt at finde den rigtige højde på cyklen, og med vores brugte cykler, er der mange muligheder.

Brugte cykler er ikke bare brugte cykler. Vi sørger altid for at de er gennemtestede inden vi sætter dem til salg igen, så du kan være sikker på at få en velfungerende cykel med mange gode år i sig.

Indkøbskurv
Scroll to Top